1 op 1 begeleiding

Laat je persoonlijk en hartelijk begeleiden 

+15 jaar

ervaring en inzicht in autisme

+200 personen

met autisme hartelijk geholpen

Laat je hartelijk begeleiden

Ik ben er om je persoonlijk te ondersteunen en te begeleiden. Ik richt me specifiek tot mensen met (een vermoeden van) autisme die minimaal normaal begaafd zijn én hun directe gezin (ouders, partners, kinderen, broers en of zussen) . 

Ik ga samen met jou op zoek wat uitdagend loopt en hoe we hieraan kunnen werken. Elk traject is individueel en op maat. 

Heb je last van stress, invullen vrije tijd, moeilijkheden om je kind of jezelf te begrijpen, dan kan ik je hierbij helpen.

Met mijn moederhart (van een dochter met autisme) hanteer ik een zachte, warme en begripvolle aanpak, met mijn coachingsopleidingen, ervaringen als projectleider, leidinggevende en leerkracht heb ik een enorme rugzak aan ervaring en tips om je te begeleiden. 

Door mijn persoonlijke ervaring en ondersteund met mijn opleiding hartcoherentiecoach, kan ik je ondersteunen in het aanleren van hartcoherentie. Een manier van ademhalen waarbij je zelf je zenuwstelsel, hartslag en brein tot rust brengt, altijd en overal waar jij het nodig hebt.

Dit doen we samen, door te praten, door de situaties uit te tekenen en te analyseren, door Brain Blocks in te zetten, door de mindset te veranderen, door een wandeling te maken, door te knuffelen met mijn hond of kat, door creatieve processen in te zetten, door ... je merkt het al, hier pas ik me graag maximaal aan aan jouw behoeften. 

Tijdens mijn begeleiding zal je merken dat je ervaart, dat je talenten en sterktes ontdekt, dat je oefent, dat er creativiteit aan bod kan komen en dat je vooral heel veel zal leren over jezelf.

Mijn wens is dat iedereen met autisme moeiteloos zichzelf kan zijn, zich thuisvoelt in deze wereld, rust ervaart én de denkknop af en toe ook eens kan uitzetten.


Ben je geïnteresseerd? Plan gerust een kennismaking in via onderstaande knop.

Hello Kito en Pudding

Graag stel ik je al Pudding voor, dit is onze lieve kat en hij zit heel vaak bij mij, dus misschien ook bij jou tijdens de 1 op 1 coaching. 

Ben je geen dierenvriend, geen erg, laat het me even weten en dan kan Pudding gewoon in ons huis bij zijn vriend Kito (onze enthousiaste hond) zitten.