Stress, angst en slapeloosheid aanpakken

Ben je klaar om

- ook je leven in handen te nemen,

- zelf te leren hoe je van stress, angst en slapeloosheid af geraakt?Wil je

- tips and tricks hoe je zelf voor rust, onspanning en herstel zorgt?

Kijk dan zeker verder op deze pagina hoe ik je hierin kan begeleiden.

1 op 1 begeleiding

Je kan bij mij 1 op 1 begeleid worden in jouw zoektocht naar stressmanagement.

Stress te baas met hartcoherentie

Een apart programma gericht op stress beheersing aan de hand van hartcoherentie. Je krijgt video's die concreet, kort, duidelijk en visueel zijn. Inzichten in stress, en vooral ook stappenplannen, tips en oefeningen. Je kan zelf aan de slag, je leert de controle nemen over je eigen stress en krijgt een methode die je altijd en overal kan toepassen.
Ik wil mijn stress aanpakken


Herstellen van stress, vergroten van veerkracht, beter slapen, minder vermoeid, groter welbevinden, ...

en nog veel meer.

Dit kan je bereiken door hartcoherentie toe te passen. 

Stress te baas

✔ Je krijgt informatie, uitleg, inzichten. Hiervoor gebruik ik mijn kennis en ga ik een stukje "lesgeven". Inderdaad, de leerkracht in mij kan het niet laten :). Geen nood, dit is geen droge theorie, het is wel een klein stukje theorie dat vol praktische voorbeelden zit. Je bekijkt de video's wanneer en waar jij wil doordat je toegang krijgt tot een leerplatform. Hierop vind je korte, visuele en duidelijke video's die je enorm veel inzichten, informatie en oefeningen geven. 

✔ Deze opleiding is zowel geschikt voor mensen met autisme als mensen zonder autisme. Als je merkt dat je na de video's nog even wil overleggen, dan boek je een 1 op 1 begeleiding waarbij je al je vragen kan stellen.